Instagram


Facebook

Rototilt tar neste skritt – øker antallet modeller i den nye serien


2023-03-09

Bild: Rotitilt

Høsten 2022 lanserte Rototilt produktkonseptet Rototilt Control med tiltrotatorer, joysticks, et nytt styresystem og en app for fjernsupport. Nå tar de neste skritt og øker antallet tiltrotatorer i den såkalte RC-serien.

Det er nå klart at Rototilts tiltrotatorer R4 og R8 får sine motstykker i RC-serien som ble lansert under Bauma tidligere i år. Det betyr at Rototilts nye styresystem RC System og nye RC Joysticks nå kan brukes av maskiner i vektklassen 10 til 43 tonn. Tiltrotatoren R4 er historisk sett et av Rototilts mer populære produkter. Dette ifølge produktsjef Sven-Roger Ekström, som har store forhåpninger før salgsstart.

 

«Vi begynte i mellomklassen og utvider nå konseptet til både mindre og større maskiner. I dag er vi glade for å kunne tilby økt energieffektivitet og bedre kjøreopplevelse til et bredt spekter av maskiner og brukere», sier produktsjef Sven-Roger Ekström.

 

Den nye tiltrotatorserien med sin trykkompenserte hydraulikk gir høyere energieffektivitet enn forgjengerne og åpner for mer kontrollerte gravebevegelser.

 

«Brukerne vil oppdage at det blir enklere å bruke tiltrotatoren, takket være optimal samkjøring og muligheten til å styre funksjonene nøyaktig. Med den nye hydraulikken har vi dessuten forbedret muligheten til å bruke redskaper under tiltrotatoren som stiller store krav til hydraulikkflyt», sier Sven-Roger.

 

RC4 og RC8 skal etter planen komme for salg i februar 2023.

Kilde: Rototilt


Tipsa en vän Skriv ut
Mest lästa

Elteco

Batcofra

Ramirent

Rosendalmaskin

HBM
Unica Media AB © 2022
Org.nr 556961-2624


Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Sverige


Spørsmål:
info(at)unicamedia.se
Annonse:
annons(at)unicamedia.se