Instagram


Facebook

Goodyear lanserer UltraGrip Ice 3


2023-05-11

Ice 3 beauty edited-1
Bild:Goodyear
Ice 3 beauty edited-1

Nytt piggfritt dekk med enestående vinteregenskaper for det nordiske markedet

Goodyear har kunngjort lanseringen av sitt nyeste piggfrie vinterdekk, UltraGrip Ice 3. Dette nyskapende produktet tar et skritt fremover i ytelse for å oppfylle markedets behov.

Dekket er utviklet spesielt for de unike behovene i det nordiske markedet, og inngår i Goodyears mest omfattende vintersortiment. UltraGrip Ice 3 vil bli tilgjengelig fra 2. kvartal 2023.

Trenden mot større og kraftigere biler gjenspeiles i de store dekkdimensjonene, der segmentet på 19 tommer og over har en gjennomsnittlig vekstrate på 44 % fra år til år1. UltraGrip Ice 3 svarer på markedstrenden ved å tilby en rekke dimensjoner fra 15 til 21 tommer for å kunne brukes på et større utvalg av biler, fra personbiler til SUV-er, kompatible med både forbrenningsmotorer, elbiler og hybrider. Dette gjenspeiles også ved at 80 % av de til sammen 43 tilgjengelige dimensjonene er beregnet på felger på 17 tommer eller mer.

I henhold til en forbrukerundersøkelse utført av Buzzback i 20212 rangerte respondentene veigrep, mye for pengene og holdbarhet som de viktigste egenskapene for vinterdekk. For piggfrie dekk som UltraGrip Ice 3 ble lavt støynivå, mye for pengene og et merke de stolte på, angitt som de viktigste faktorene forbrukerne overveier.

Avansert teknologi for ledende kjøreegenskaper

Med en rekke nyskapende funksjoner setter Goodyear standarden for piggfrie dekk. En nylig test av den uavhengige nordiske testmyndigheten UTAC (tidligere Test World) bekrefter at UltraGrip Ice 3, sammenlignet med fire Premium-konkurrenter, leder på trekkraft, bremsing og håndtering på is samt håndtering på snø7.

Dekket er basert på de nyeste teknologiene som fører ytelsen opp på et nytt nivå. Spesielle egenskaper gjør at det passer perfekt på en rekke ulike biler, inkludert kraftige og tunge SUV-er og elbiler.

Ice Handling+-teknologi består av en optimalisert kontaktflate, økt med 20 %4, som gir utmerket håndtering på is, selv når de brukes på tyngre kjøretøyer.

Snow Braking-teknologi består av en optimalisert slitebanedesign med høyere tetthet av lameller og større antall blokker i slitebanen, noe som gir 21 %5 flere gripekanter og forbedrede bremseegenskaper på snø, også ved høy belastning.

Ice Grip-teknologi består av en nyskapende gummiblanding som gir bedre kontakt på is. Den er 35 % mykere ved lave temperaturer enn forgjengeren3, og beholder dermed elastisiteten og gir utmerket veigrep selv i ekstrem kulde.

Samtidig er denne gummiblandingen mer slitesterk og håndterer, sammen med en 20 %4 større kontaktflate, elbilenes sterke trekkraft.

Takket være denne nye gummiblandingen og de andre dekkfunksjonene er UltraGrip Ice 3 også EV-klart. På den ene siden har rullemotstanden blitt redusert med opptil 10 %6, noe som forbedrer bilens effektivitet og batteriets rekkevidde. På den annen side reduserer en ny, støydempende mønsterdesign utvendig støy med opptil 2 dBA for hele serien6. I tillegg blir SoundComfort-teknologi lagt til for 25 % av dimensjonene i serien i 2023 og 50 % i 2024, slik at innvendig støy reduseres med opptil 50 % (opptil 4 dBA).8

UltraGrip Ice 3 passer til de nyeste og mest populære bilene på markedet, for eksempel BMW iX1, Ford Mustang Mach-e, Hyundai Ioniq 6, Hyundai Kona, Lexus RS, Nissan Ariya, Tesla Model 3, VW ID.4 / ID.5 eller VW ID.Buzz.

Sonia Leneveu, Director Marketing Consumer Europe, Goodyear: «Vi er glade over å kunne introdusere det enestående UltraGrip Ice 3 for våre handelspartnere, spesielt utviklet for nordiske vinterforhold. Å kunne presentere dem for et enestående, piggfritt dekk som oppfyller de svært høye kravene kundene deres stiller, og som kan monteres på en lang rekke biler.»


Källa: Goodyear 


Tipsa en vän Skriv ut
Mest lästa

Elteco

Batcofra

Ramirent

Rosendalmaskin

HBM
Unica Media AB © 2022
Org.nr 556961-2624


Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Sverige


Spørsmål:
info(at)unicamedia.se
Annonse:
annons(at)unicamedia.se