Instagram


Facebook

IVECO vinner anbud og skal levere opptil 3000 kjøretøy til det svenske forsvaret


2023-06-29

Bild:IVECO Norge AS

IDV, et merke som tilhører Iveco Group, og som har spesialisert seg på forsvarsmateriell og utstyr for å beskytte sivile, har inngått en rammeavtale med det svenske forsvaret for å levere opptil 3000 lette kjøretøy. Den første bestillingen er på 400 kjøretøy og har en verdi på cirka 850 millioner kroner.

Rammeavtalen varer i opptil ni år og innebærer at IDV skal levere LMPV-kjøretøy (lette flerbrukskjøretøy) konfigurert som MUV (militærkjøretøy) 4x4. Kjøretøyene sikrer god mobilitet, kan kjøres med militære drivstoff og NATO-drivstoff, og de tåler temperaturer fra –32 til +49 °C. Kjøretøyene leveres også med serviceavtale i opptil tolv år via egen kundelogistikkstøtte.

MUV er tilgjengelig i tolv forskjellige varianter, for eksempel for troppetransport, sanitet, kommunikasjon og logistikk, i henhold til NATOs standarder. For å kunne oppfylle de tekniske kravene i LMPV-prosjektet har IDV designet skreddersydde løsninger og tilpasset kjøretøyene. Disse kravene inkluderer oppgradering av EMC-egenskapene (elektromagnetisk kompatibilitet) for både kjøretøyet og overbygninger for å oppnå militært samsvar, integrering av kommunikasjonsutstyr og militært utstyr i førerhuset samt tilpassede overbygninger for ulike roller og oppgaver. De inkluderer muligheten til å transportere Medical 2-modellen i flyet C-130 og samtidig garantere at de medisinske systemene og intensivutstyret fungerer som de skal.

Denne store bestillingen er et ytterligere skritt i IDVs strategiske forretningsplan for å levere klasseledende forsvarsløsninger i et komplekst internasjonalt scenario.


Kilde: 


Tipsa en vän Skriv ut
Mest lästa

Elteco

Batcofra

Ramirent

Rosendalmaskin

HBM
Unica Media AB © 2022
Org.nr 556961-2624


Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Sverige


Spørsmål:
info(at)unicamedia.se
Annonse:
annons(at)unicamedia.se