Instagram


Facebook

Kople har inngått en avtale med Ishavsveien om drift av deres ladere i Nord Troms og Finnmark


2023-08-24


Fra august 2023 drifter Kople laderne i Ishavsveien, et ladenettverk med 28 ladelokasjoner i Nord Troms og Finnmark.

Ishavsveien er et samarbeid mellom kraftselskapene i nord, som ønsket å bidra til at elbilistene kunne kjøre i Nord Troms og Finnmark, med ladere innen 100 km avstand. I samarbeid etablerte de derfor et ladenettverk for elbil, som ble navngitt Ishavsveien.

Fra august 2023 skal Kople drifte laderne til Ishavsveien videre. Dette innebærer 24/7 norsktalende ladesupport, samt arbeid for å sikre høy oppetid på laderne. Alle laderne har nå tilgang til Koples betalingstjenester for lading, som inkluderer app, ladebrikke og nettbasert dropin-betaling med bankkort eller Google/Apple pay.

Alle ladere er nå aktive i Koples ladenettverk.

- Ladekundene får nå tilgang til å benytte et bredt utvalg av ladebrikker og ladeapper for å lade hos Kople. Vi har avtale med de fleste kjente ladetjenester i Norge, samt bilprodusentenes egne ladetjenester, forklarer Emelie Froode Andersson, Partner Manager for Kople.

Ladeprisene beholdes på samme nivå som kundene kjenner fra Ishavsveien.

- Vi i Kople er stolte av at Ishavsveien, som er et godt etablert ladenettverk i nord, nå er en del av Koples ladenettverk. I Kople har vi drømt om å få strukket ladenettverket vårt lengst nord. Nå som Ishavsveien er en del av Koples ladenettverk, kan kundene lade med Kople fra helt sør til nord i Norge. Vi gleder oss til å gi ladekundene i nord også en god ladeopplevelse i vårt ladenettverk, sier Andersson.

 

Godt samarbeid mellom Kople og Ishavsveien

Andersson deler at samarbeidet med Ishavskraft har vært svært godt, da de har planlagt prosessen strukturert og med kundenes beste i tankene til enhver tid.

- For oss i Kople har det vært viktig å ivareta at vi gir en enkel ladeopplevelse til kundene, med gode og enkle instruksjoner på ladestedene. Dette har Ishavsveien vært enige i, og har produsert opp gode nye ladeinstrukser som de nå har festet på alle laderne.

Ishavskraft og kraftlagene i Nord Troms og Finnmark ser frem til samarbeidet med Kople, sier finansdirektør Jan Øivind Hekkelstrand i Ishavskraft.

- Med dette kan vi levere enda bedre ladetjenester til kundene og det er en fordel for Ishavsveien å bli en del av Norges ledende ladenettverk, avslutter Hekkelstrand.

 

Omfoliert lader i IshavsveienFoto: Slik ser den nye folien på laderne ut, med ladeinstruks fra Kople. Kreditering: Bjørkmanns AS.
Om Ishavsveien

Kraftselskapene Ymber, Alta Kraftlag, Hammerfest Energi, Repvåg Kraftlag, Luostejok Kraftlag, Nordkyn Kraftlag og Varanger Kraft har, sammen med Ishavskraft, etablert et ladenettverk for elbil i Nord Troms og Finnmark kalt Ishavsveien.


Kilde: Kople 


Tipsa en vän Skriv ut
Mest lästa

Elteco

Batcofra

Ramirent

Rosendalmaskin

HBM
Unica Media AB © 2022
Org.nr 556961-2624


Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm
Sverige


Spørsmål:
info(at)unicamedia.se
Annonse:
annons(at)unicamedia.se